Thursday, March 8, 2012

Tuah

Bak kata org tuah ayam nmpak dikaki
tapi tuah manusia sapa yg tahu.
tuah aku pulak dapat barang dari skuad perodua era fm

cerita dia cenggini.
disebabkan aku cuti, aku mls nk masuk opis, kanak-kanak ni nak sangat tengok carrymark dieorg padahal yg bkn fullmark pun kan
aku pun suruh dieorg datang umh.
setel sudah kes carrymark aku mntk tlg si gundut ni yg rambut kerinting dlm gambar ni tlg hantar aku jap nk beli brg dapur kt insahniah.
lps setel beli dieorg ckp.
" eh miss, ada skuad perodua era la"
aku ckp jom la kita pegi.
at first aku suruh dieorg turun dulu.
malu gila kot..aku org paling last turun dari kete.









 nmpak tak si gundut yg tengah2 tu.







Ms Linie

Wednesday, March 7, 2012

the other side of me

tgk gambar bwh ni
   
yg paling bwh skali tu       

the first trial wearing jubah in public yo
memang dh lama teringin nk pakai but since there is no events or acara yg sesuai utk dipakai.
jadinya selamat merasmikan jubah ni sempena menghantar En Ruslan Halim menunaikan umrah.
Bini En Ruslan rilex jer pakai baju kurung aku terhegeh hegeh nk pakai jubah padahal nk menghantar je pun kan.
Si Enchik Frederick Hilmi pulak aku paksa pakai baju ala Yasin penyanyi Nur Kasih tu kononnya ye nk satu concept malam ni.concept islamic.
Puiiiiiiii....nasib baik Enchik Frederick Hilmi tak pakai kopiah.
kalau tak dh macam org Niger masuk Islam pulak kan.
dari awal aku dh warning.no..no..no.. syg..jgnnnnnnnnnnnnnnnn
jadi sila lihat gambar upload dibawah.
konon nk pakai hitam sbb nk kurus padahal memang gemukkkk kan.tgk pipi tu.dh tak nmpak pipi.
posingla senget ke, apa ke memang aku gemuk.ye mengaku..
enchik frederick tu tak abes2 dgn beg crocodile bundle die.
rungsing aku.


Ms Linie



Friday, March 2, 2012