Sunday, October 31, 2010

Jalan Pulang


Jalan Pulang by Sabhi Saddi

Bait-bait lagu yang sgt merdu.
Patah-patah perkataan yg menyentuh hati.
Kalu dgr lagu ni rasa meremang segala bulu2 dan bulu roma.
For those yg x kenal Sabhi Saddi ni die yg nyanyi lagu Nadiku (lagu tu pun buat segala bulu aku meremang)
Seriously, Sabhi Saddi is gifted sbb mempunyai suara yg sgt gemersik cm Mariah Carey, Afgan, Ressa Herlambang.
For those yg suka dgn Afgan korang bole la lyn Sabhi Saddi ni.
First time when i heard this song dlm kete Nissan Sylphyl Mdm Rusnizah.
Seriously sgt tersentuh esp Chorus.
Try to hear this songs and you will love it.
Tersangatlah tenang bak kata Mdm Rusnizah.

apa yang telah ku ingkari bukan seperti yang ku janji hilanglah percaya dikau tentang kejujuranku alpa telah berkuasa meracuni minda kau ku tinggalkan jua.. kemanisan yang dikau impi keperitan yang aku beri menghiris satu persatu hatimu jadi halus tiada pun sedetik waktu senyum akan lupus dari wajah yang tulus..


hujan di hatimu takkan pernah padam
telah ku nyalakan api kemarahan
sendirian kau membunuh semua kesepian
kini ku temui satu jalan pulang
mendekatimu zahir dan kemaafan
andai ada ruang untuk ku bertahan
dalam dosa silam..

2 comments:

  1. seriess...sgt best lagu ni.leh layaannn perasaan hokey!

    ReplyDelete
  2. jiwangggggggggggggggggggggggggggggggg

    ReplyDelete